Uitleg deelnemers

Heb je altijd al eens een keertje een dag mee willen lopen bij een andere werkgever. Bijvoorbeeld om erachter te komen welk werk goed bij jouw talenten past. Of om nieuwe kennis en ideeën op te doen voor je huidige werk. Ga dan eens een dag(deel) kijken in de keuken van een andere werkgever! Wedden dat je geïnspireerd terugkomt? 

KIEK biedt je de mogelijkheid kennis te maken met andere werkgevers en functies. Dit kan je helpen om te na te denken over je eigen loopbaanontwikkeling.

Je kunt alleen meedoen aan een uitwisseling als jouw werkgever ook meedoet aan dit project. Aan het begin van de vastgestelde periode ontvang je van je werkgever een activatiecode waarmee je je kunt inschrijven op de website en kunt aanmelden voor een uitwisseling. Je kunt op deze website een keuze maken uit de aangeboden functies/uitwisselingsplaatsen bij de deelnemende werkgevers. Je kunt je inschrijven voor meerdere uitwisselingen. Het is daarbij wel de bedoeling dat je jouw deelname aan KIEK bespreekt met je leidinggevende of binnen je team. 

Na deze periode neemt de organisatie waar je graag naar toe wil contact met je op om de uitwisseling verder met je af te spreken. De uitwisseling is dit jaar van 11 t/m 15 oktober en vindt online plaats. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en zal de betreffende werkgever je verder informeren.